Busines Consulting

Seneste nyt fra LeapForward

Artikel: CRM Effektivitet i danske virksomheder​

Vi har taget temperaturen på CRM i Danske virksomheder.
Læs resultaterne og vores konklusioner på undersøgelsen med deltagelse fra 44 udvalgte virksomheder

CRM Health Check

Er det tid til at få kigget på hvordan i kan drive større effekt af jeres investering i CRM platform? Vi har udviklet et effektivt 360º servicecheck der giver overblik over udfordringer, og forslag til løsninger

Vores kompetencer

Friktionsfrit salg og effektiv CRM

Bruger dine sælgere for meget tid på administration og for lidt tid sammen med kunderne? Ønsker i at optimere jeres salgsproces?

 

Måske er det tid til at give dit salgsteam frihed til at opnå bedre resultater. Friktionsfrit salg er en måde at nytænke salget for effektivt at reducere unødig administration, og maksimere kundetid. 

Marketing Automation & Sales alignment

Har i effektiviseret jeres lead generering og sikret optimal koordination med salgsafdelingen?

Hemmeligheden ligger i klart at definere en effektiv lead building strategi, effektive processer for overdragelse til salg og at optimere og automatisere marketing processerne. Lyder det fantastisk? Det er alt sammen muligt med den rette blanding af automatiseringssoftware og lean processer.

Customer Success Strategi

Du har lukket salget, men hvordan sikrer du at i udnytter kundepotentialet maksimalt og derved får optimalt afkast på jeres salgsinvestering? Du har måske et customer succes team, men arbejder de i virkeligheden mere som kundeservice, eller er de virkelig fokuserede på at drive kundevækst? Vi har +10 års erfaring med at opbygge og eksekvere effektive customer succes vækststrategier og kan også hjælpe jer.

Lad os tage en uformel snak om hvordan vi kan hjælpe jeres forretning med at drive optimal vækst

Book et møde direkte, eller send os dine kontaktinformationer så tager vi fat i dig​